1/4

Ik zoek hulp en bied hulp aan

Graag nodigen we je uit om onderstaand formulier in te vullen. Zo krijgen we goed zicht op welke terreinen je hulp nodig hebt en waar je hulp kunt bieden. Wij gaan dan aan slag om je te koppelen aan ondernemers die jou verder kunnen helpen én aan ondernemers die jij met jouw expertise verder kunt helpen. Nadat jij je geregistreerd hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met jou op.

Ik bied hulp aan

Fijn dat je mee wilt werken aan ons initiatief en je kennis en expertise hiervoor (gratis!) beschikbaar wilt stellen. Om de juiste match te kunnen maken nodigen we je uit om onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Door het invullen van het formulier krijgen wij goed zicht op welke terreinen jij hulp aanbiedt en kunnen wij de ondernemers aan jou koppelen die op jouw expertise gebieden hulp nodig hebben. Nadat jij je geregistreerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met jou op.

Wil je ook een hulpvraag stellen? Klink dan hieronder ook op de knop ‘Ik zoek hulp’.

Ik zoek hulp

Om de juiste match te kunnen maken voor jouw hulpvraag nodigen we je uit om onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Zo krijgen we goed zicht op welke terreinen jij hulp nodig hebt en kunnen we de best passende oplossing zoeken. Nadat jij je geregistreerd hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met jou op.

Wil je ook je hulp aanbieden? Klik dan hieronder dan ook op de knop ‘Ik bied hulp’

Gebruik je wachtwoord manager of maak een sterk wachtwoord met minstens 8 tekens en geen persoonsgegevens.
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy statement.